INGYENES SZŰRÉSEK

Látogassanak el a Szívünk Napjára és vegyenek részt az ingyenes szűrővizsgálatokon:

Vércukorszint, koleszterin, érszűkület, vérnyomás, testzsír mérés. Az alapszűrések mellett lesz RR mérés, SCORE meghatározás és lehetőség nyílik WIWE EKG vizsgálat során a PF gyakoriságának vizsgálatára.

Nem csak értékeket kapnak, hanem egy teljes kiértékelést, szakvéleményt, mely megmutatja azt, hogy mekkora a kockázata a szívinfarktusnak.
Magyarországon magas a szív- és érrendszeri megbetegedések száma, ezért nagyon fontosak ezek a vizsgálatok.
A Szívünk Napján szeptember 24-én ingyenesen vehetnek részt ezeken a szűrővizsgálatokon!

Decathlon

A Decathlon rengeteg dologgal készül a Szívünk Napjára: nagy fotófallal, egy kioszkkal, melyen folyamatosan meg lesz nyitva a sportoljma.hu, és egy animátor segít majd eligazodni az oldalon, azoknak, akiket érdekel milyen sportközösségeik vannak. A gyermekek számára is készülnek 2-3 trambulinnal.

7 sportág, különböző formában. A 7 sportot a Decathlon hét expertje mutatja be az adott eszközökön, kiemelvén az adott sport egészségre való jótékony hatását! Túra, futás, nordic walking, úszás, fitnesz, kerékpár, és egy kicsit kakukktojás: táplálékkiegészítők, egészséges táplálkozás. 
Azoknak, akik érdeklődnek valamelyik sport iránt, és kipróbálják ezt egy 5 percben, azonnali ajándékokkal kedveskednek (tetoválás, kitűző, víz), illetve részt vehetnek a sorsolásokon!

Helyszín

  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület