INGYENES SZŰRÉSEK

Látogassanak el a Szívünk Napjára és vegyenek részt az ingyenes szűrővizsgálatokon:

Vércukorszint, koleszterin, érszűkület, vérnyomás, testzsír mérés. Az alapszűrések mellett lesz RR mérés, SCORE meghatározás és lehetőség nyílik WIWE EKG vizsgálat során a PF gyakoriságának vizsgálatára.

Nem csak értékeket kapnak, hanem egy teljes kiértékelést, szakvéleményt, mely megmutatja azt, hogy mekkora a kockázata a szívinfarktusnak.
Magyarországon magas a szív- és érrendszeri megbetegedések száma, ezért nagyon fontosak ezek a vizsgálatok.
A Szívünk Napján szeptember 24-én ingyenesen vehetnek részt ezeken a szűrővizsgálatokon!

Mediwel

A rendezvény alatt a Mediwel minden termékét ingyen próbálhatják ki a Mediwel standján.

Idén először lesz jelen kiállítóként a Mediwel a Szívünk Napján. A céget már sok tízezren ismerhetik a FLABéLOS alakformáló és az OTO Chili kockahas gép kapcsán. A modern mozgásterápiás és masszázsgépek mellett újdonságokat is hoz a cég, a Szívünk Napján ingyenesen ki lehet próbálni Kalifornia nagy kedvencét, a Scorpion PushUp komplex otthoni edzőgépet – Nagy Viktor világbajnok vízilabda kapus is ezt használja! A Mediwel 2017-ben egy új masszázsfotelt is bemutatott, az OTO ZEN névre keresztelt élményfotelt, melyben távol-keleti masszázsélményekben és testi-lelki felfrissülésben lehet részünk. A rendezvény alatt a Mediwel minden termékét ingyen próbálhatják ki a Mediwel standján.

Helyszín

  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület