INGYENES SZŰRÉSEK

Látogassanak el a Szívünk Napjára és vegyenek részt az ingyenes szűrővizsgálatokon:

Vércukorszint, koleszterin, érszűkület, vérnyomás, testzsír mérés. Az alapszűrések mellett lesz RR mérés, SCORE meghatározás és lehetőség nyílik WIWE EKG vizsgálat során a PF gyakoriságának vizsgálatára.

Nem csak értékeket kapnak, hanem egy teljes kiértékelést, szakvéleményt, mely megmutatja azt, hogy mekkora a kockázata a szívinfarktusnak.
Magyarországon magas a szív- és érrendszeri megbetegedések száma, ezért nagyon fontosak ezek a vizsgálatok.
A Szívünk Napján szeptember 24-én ingyenesen vehetnek részt ezeken a szűrővizsgálatokon!

Springday Health Club

Magyarország legnagyobb egészség és fitness klubja!

Eltökélt célunk, hogy minden klubtagunknak megadjuk azt a személyes figyelmet, hátteret és támogatást, amely hosszú távon is motiválni tudja egy egészséges életvitel fenntartásában. Hiszünk abban, hogy csak akkor tudjuk megadni vendégeinknek céljaik és álmai eléréséhez szükséges támogatást és hátteret, ha személyes figyelmet fordítunk rájuk. A személyes körbevezetés, a kidolgozott programok és a Springday csapat minden tagja azt a célt szolgálja, hogy ezt a személyes figyelmet napról napra egyre tökéletesebben meg tudjuk adni. Kidolgozott programjaink és szakembereink segítségével el fogod érni céljaidat. Programjainkról a www.springday.hu oldalon szolgálunk bővebb információval. Csatlakozz hozzánk!

Helyszín

  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület