INGYENES SZŰRÉSEK

Látogassanak el a Szívünk Napjára és vegyenek részt az ingyenes szűrővizsgálatokon:

Vércukorszint, koleszterin, érszűkület, vérnyomás, testzsír mérés. Az alapszűrések mellett lesz RR mérés, SCORE meghatározás és lehetőség nyílik WIWE EKG vizsgálat során a PF gyakoriságának vizsgálatára.

Nem csak értékeket kapnak, hanem egy teljes kiértékelést, szakvéleményt, mely megmutatja azt, hogy mekkora a kockázata a szívinfarktusnak.
Magyarországon magas a szív- és érrendszeri megbetegedések száma, ezért nagyon fontosak ezek a vizsgálatok.
A Szívünk Napján szeptember 24-én ingyenesen vehetnek részt ezeken a szűrővizsgálatokon!

Cserpes Sajtműhely

A Cserpes Sajtműhelyt 1992-ben alapította Cserpes István. Amiért a cég prosperál, az az a gondolat, hogy az alapító, tulajdonos hitt és hisz abban, hogy lehet szakmai alapokon nyugvó gyártást és kereskedelmet folytatni ebben az iparágban is. Cserpes István 2012-ben nyitotta meg az első Cserpes Tejivóját Budapesten, amelyet azóta még három követett. Naponta 30.000 liter friss tejet dolgoznak fel és több mint 60 féle terméket állítanak elő a 300 fős üzemi háttérrel. A Cserpes Sajtműhely termékei friss tejből készülnek, nem tartalmaznak adalékanyagokat, mesterséges színezéket, aromákat és természetesen gluténmentesek.

Cserpes István 2012-ben az Ernst and Young, Az év üzletembere díj " Merész újítója" lett, ugyanebben az évben elnyerte az "Év Üzletembere" Kisalföld Presztízs díjat, és 2013-ban a Magyar Formatervezési Tanács által meghirdetett Design Management Díjat is a Cserpes Sajtműhely Kft kapta.

További információért látogasson el a www.cserpessajtmuhely.hu oldalra.

Helyszín

  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület