INGYENES SZŰRÉSEK

Látogassanak el a Szívünk Napjára és vegyenek részt az ingyenes szűrővizsgálatokon:

Vércukorszint, koleszterin, érszűkület, vérnyomás, testzsír mérés. Az alapszűrések mellett lesz RR mérés, SCORE meghatározás és lehetőség nyílik WIWE EKG vizsgálat során a PF gyakoriságának vizsgálatára.

Nem csak értékeket kapnak, hanem egy teljes kiértékelést, szakvéleményt, mely megmutatja azt, hogy mekkora a kockázata a szívinfarktusnak.
Magyarországon magas a szív- és érrendszeri megbetegedések száma, ezért nagyon fontosak ezek a vizsgálatok.
A Szívünk Napján szeptember 24-én ingyenesen vehetnek részt ezeken a szűrővizsgálatokon!

CSM medical

A CSM-Medical Kft. tevékenységének alapját az orvosi és laboratóriumi műszerek nagykereskedelme és a hozzájuk kapcsolódó fogyóanyag értékesítése, valamint a kiegészítő szolgáltatások (telepítés, szerviz, karbantartás és tanácsadás) biztosítása adja.

Kiemelt termékcsoportok az orvosi műszerek közül a sebészeti lézer, a diagnosztikai eszközök közül pedig az ultrahang, laborcentrifuga és betegmonitorok.

Az orvosi műszereket, fogyóanyagokat és a kapcsolódó szolgáltatásokat elsősorban állami és magánkórházak, rendelők, illetve gyógyszergyárak számára értékesíti a társaság, de a cég webshopja a lakosság számára is kínál az egészség megőrzéséhez vagy betegek ápoláshoz szükséges árucikkeket.

CSM-Medical Kft. 1034 Budapest, Bécsi út 58. Tel.: 06-1-228-9853, Fax: 06-1-228-9852

www.csm-medical.hu

Helyszín

  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület