INGYENES SZŰRÉSEK

Látogassanak el a Szívünk Napjára és vegyenek részt az ingyenes szűrővizsgálatokon:

Vércukorszint, koleszterin, érszűkület, vérnyomás, testzsír mérés. Az alapszűrések mellett lesz RR mérés, SCORE meghatározás és lehetőség nyílik WIWE EKG vizsgálat során a PF gyakoriságának vizsgálatára.

Nem csak értékeket kapnak, hanem egy teljes kiértékelést, szakvéleményt, mely megmutatja azt, hogy mekkora a kockázata a szívinfarktusnak.
Magyarországon magas a szív- és érrendszeri megbetegedések száma, ezért nagyon fontosak ezek a vizsgálatok.
A Szívünk Napján szeptember 24-én ingyenesen vehetnek részt ezeken a szűrővizsgálatokon!

Fitvilág Sportegyesület

Egyesületünk, a FITVILÁG - Az egészséges budai családokért! Sportegyesület Budapesten a II. kerületben, a Hárshegyi út 3. szám alatt szervez sportfoglalkozásokat elsősorban gyermekek számára, óvódás kortól 18 éves korig.

A fit-kid szakosztályunk által szervezett fit-kid (gyermek fitnesz) foglakozások egy rendkívül összetett és ugyanakkor élvezetes mozgásformával ismeretetik meg a gyermekeket, amelyben a szertona (talajtorna), ritmikus gimnasztika, aerobick és a tánc elemei alkotnak szerves egységet. Az edzéseken a nyújtás, erősítés, a mozgáskoordináció- és állóképesség fejlesztés egyaránt fontos szerepet kap. Tanfolyami csoportjainkban a kisiskolások képzett edzők (szertorna és ritmikus gimnasztika, illetve tánctanár) mellett sajátíthatják el a torna és a tánc alapjait, mindamellett, hogy az egészséges életmód, helyes testtartás kialakulásához elengedhetetlen testmozgásra nyílik lehetőségük. A tehetséges, illetve komolyabb edzésmunkát igénylő gyerekek számára lehetőségként adott a versenyzői csoportban való edzés, illetve a versenyzés, amely a Magyar Fitness Szövetség (MAFIT) által szervezett versenyrenszer (Fit-Kid országos versenyek) keretében, illetve táncversenyeken való részvétellel valósulhat meg. Versenyzőink évről évre sikeresen szerepelnek az országos és nemzetközi FIT-KID versenyeken. Az október végén Írországba megrendezendő FIT-KID Európa Kupára négy egyéni versenyzőnk és két csapatunk kvalifikálta megát, és ezeket gyakorlatokat szeretnénk megmutatni a közönségnek. 

Helyszín

  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület