INGYENES SZŰRÉSEK

Látogassanak el a Szívünk Napjára és vegyenek részt az ingyenes szűrővizsgálatokon:

Vércukorszint, koleszterin, érszűkület, vérnyomás, testzsír mérés. Az alapszűrések mellett lesz RR mérés, SCORE meghatározás és lehetőség nyílik WIWE EKG vizsgálat során a PF gyakoriságának vizsgálatára.

Nem csak értékeket kapnak, hanem egy teljes kiértékelést, szakvéleményt, mely megmutatja azt, hogy mekkora a kockázata a szívinfarktusnak.
Magyarországon magas a szív- és érrendszeri megbetegedések száma, ezért nagyon fontosak ezek a vizsgálatok.
A Szívünk Napján szeptember 24-én ingyenesen vehetnek részt ezeken a szűrővizsgálatokon!

Kedves Olvasó!

A Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete a Semmelweis Egyetemen működő legnagyobb non-profit civil szervezet, mely közel hatszáz orvostanhallgatót foglal közösségbe.

Egyesületünk elkötelezett a magyar laikus populáció egészségtudatosságának és egészség-értésének fejlesztése iránt. Az Egyesület kiemelt figyelmet fordít a 14-19 éves korosztály egészségnevelésére, melyet kortárs oktatással valósít meg középiskolákban. Ezen alkalmak során a leggyakoribb hazai haláloki tényezőkről való ismeretek átadása, valamint az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése kerül a figyelem középpontjába. Továbbá figyelemfelkeltő, többségében egészségügyi világnapokhoz kapcsolódó programok, rendezvények szervezése során lehetőség van az egészségvédelemmel kapcsolatos információk átadására szélesebb körben, korosztálytól függetlenül.

Mindamellett, hogy az Egyesület kiemelt szerepet vállal primer prevenciós tevékenységével a lakosság egészségnevelésében, lehetőségei szerint részt vesz az orvostanhallgatók szakmai és erkölcsi fejlődésében is. Lehetőséget biztosítunk az orvostanhallgatók szociális érzékenységének, kommunikációs készségeinek és jogi ismereteinek fejlesztésére. Valódi célunk hozzájárulni minél szélesebb látókörű, szociálisan érzékeny orvos generációk felnövekvé8séhez.

Nemzetközi kapcsolatainknak révén több, mint száz hallgatónak biztosítunk lehetőséget külföldi szakmai vagy tudományos cseregyakorlat lebonyolítására a világ bármely pontján. Nemzetközi kampányok, konferenciák megrendezésével igyekszünk aktívan részt venni az európai orvostanhallgató társadalom életében is.

Úgy érzem, hogy medikusként a társadalom egészségfejlesztése nem csak egy lehetőség, hanem egy megtisztelő felelősség is.

Hajnes József
Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete, Elnök
Budapest Medical Students' Association, President
http://semmelweis.hu/boe/
1089, Budapest, Nagyvárad tér 4.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+36-30/827-6682

Helyszín

  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület
  • Budapest, Millenáris Park B. épület