Elmarad a Szívünk Napja 2020

Tisztelt Honfitársaink, kedves Érdeklődők!

A koronavírus-járvány további terjedésének megakadályozása érdekében Prof. Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere 2020. szeptember 9-én kelt szabályozásában megtiltotta az egészségügyi, szociális és köznevelési ágazatban dolgozó szakemberek részére a szakmai rendezvényeken való személyes jelenlétet.

Ennek következtében a Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Kardiológusok Társaságának Szívalapítványa úgy döntött, hogy a 2020. szeptember 27-re, a Testnevelési Egyetemre tervezett Szívünk Napja egészségmegőrző programját lemondja.

Szíves megértésüket köszönjük!

Vigyázzanak Magukra, Figyeljenek Egymásra!

 

Magyar Kardiológusok Társasága

és a Magyar Kardiológusok Társaságának Szívalapítványa

    

Rajzverseny / Pályázati fehívás

RAJZVERSENY / PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ovisok, általános- és középiskolás tanulók számára

„Szívünk Napja” Szívünk Napja 2020 – Egészséges Szív pályázat Országos A Magyar Kardiológusok Társasága (Kiíró) mára már hagyományt teremtve, évről-évre megrendezi a Szívünk Napja rendezvénysorozatát, mely keretében hirdeti meg rajzpályázatát „Szívünk Napja 2020- Egészséges Szív” címmel.

Pályázat témája - „Egészséges Szív”

A benyújtásra kerülő kép ábrázolhat az „Egészséges Szív” témakörében gondolatot, érzést, élethelyzetet, tevékenységet, szituációt stb. melyek megfogalmazódnak a témával kapcsolatban. A képhez egy címet, üzenetet is mellékelni kell, amely összefüggésben van a képpel.

Pályázók köre Négy korcsoportban várjuk a rajzokat és festményeket (egy pályázó, max. 2 alkotást küldhet):

  • 1. korcsoport: betöltött 4-6 évesek
  • 2. korcsoport: betöltött 7-10 évesek
  • 3. korcsoport: betöltött 11-14 évesek
  • 4. korcsoport: betöltött 15-18 évesek

Pályázati rajz/festmény beérkezésének határideje: 2020. szeptember 16. (szerda) 24:00 óra.

A pályaműveket (szülői segítséggel) A4-es méretben lefényképezve vagy beszkennelve kérjük benyújtani e-mail formájában a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre, ill. akár személyesen és/vagy postán a Magyar Kardiológusok Társaságának címén/címére (1146 Budapest, Szabó József u. 12.). Tárgyként kérjük megjelölni: „Egészséges Szív 2020 pályázat”. Az e-mail kísérő szövegében fel kell tüntetni a szerző/alkotó nevét, életkorát, az alkotás pontos címét és üzenetét, a beküldő szülő nevét, valamint értesítési email-címét.

Díjazás:

I. helyezett: 25.000 Ft értékű sportszervásárlási utalvány

II. helyezett: 20.000 Ft értékű sportszervásárlási utalvány

III. helyezett: 15.000 Ft értékű sportszervásárlási utalvány

 

További részletekért: KATTINTSON IDE...

 

 

 

Támogatók

Köszönjük az OMSZ dolgozóinak, hogy biztosították a Szívünk Napja rendezvényt, és részt vettek a laikus újraélesztés programban.